دیدار حدادی با ارسلان زارع در حاشیه رقابت‌های انتخابی تیم‌ ملی 

استاندار بوشهر: با نگاه حمایتی، به دوومیدانی کمک خواهم کرد

رییس فدراسیون دوومیدانی در حاشیه برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی بزرگسالان با استاندار بوشهر دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، احسان حدادی، رییس فدراسیون دوومیدانی در حاشیه مرحله اول مسابقات انتخابی تیم ملی بزرگسالان که در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر در حال برگزاری است، با ارسلان زارع استاندار بوشهر دیدار و در خصوص مسائل مرتبط با ورزش دوومیدانی استان به گفت و گو پرداخت.
در ابتدای این دیدار ارسلان زارع گفت: « قهرمانان ورزش ایران انرژی بالایی دارند و در بدو ورود، این انرژِی را از شما دریافت کردم. دوومیدانی یک رشته پایه است و توجه به آن، توجه به سلامت جامعه است. این رشته ورزشی را به خوبی رصد می‌کنم و معتقد هستم که در عرصه همگانی و هم در مسیر قهرمانی، شاهد رشد آن خواهیم بود، مشروط بر اینکه مقدماتی را فراهم کنیم که تمامی ابعاد ورزش قهرمانی و همگانی را در بر گیرد.»
احسان حدادی نیز ضمن قدردانی از حسن توجه استاندار بوشهر گفت:« در دیدار با مقام معظم رهبری و رییس محترم جمهوری خواستار توجه به ورزش پایه و پرمدال دوومیدانی شدم. بوشهر قطب مهمی برای سرمایه گذاری در ورزش پایه و پرمدال دوومیدانی است. ورزشی با ظرفیت های بالا و البته نهفته که توجه افراد نیک  اندیشی چون شما، می تواند به توسعه همگانی و قهرمانی آن کمک بسزایی داشته باشد.»
رییس فدراسیون دوومیدانی با اشاره به ورزشکاران مستعد بوشهری گفت:« در حال حاضر این استان ورزشکاران مستعدی را در رده‌های سنی مختلف دارد؛ قهرمانانی که با توجه به آنها بی تردید شاهد مدال‌آوری و افتخار آفرینی در رویدادهای بزرگی خواهیم بود و این مهم با دلسوزی و درک بالای شما در امر حمایت برای توسعه و رشد دوومیدانی میسر خواهد بود.»
حدادی تأکید کرد:«بوشهر برای برپایی اردوهای تیم‌های ملی، اردوهای مشترک بین المللی و حتی برگزاری مسابقات چندماده‌ای در دوومیدانی با حضور قهرمانان ایران و کشورهای همسایه در حوزه خلیج فارس ظرفیت بالایی دارد و با اجرایی کردن این طرح می‌توان ارزآوری و بهره برداری از دوومیدانی را نهادینه کنیم.» 
وی تصریح کرد:«با احداث یک کمپ با شرایط مطلوب، نه تنها دوومیدانی‌کاران داخلی و بین المللی می‌توانند از آن استفاده کنند، بلکه برای سایر رشته‌های ورزشی نیز این زمینه فراهم خواهد شد که با استفاده از امکانات کمپ به درآمدزایی و خودکفایی دوومیدانی نیز کمک کنند.»
استاندار بوشهر ضمن ابراز خشنودی از طرح‌ها و برنامه‌های عمرانی و عملیاتی فدراسیون دوومیدانی گفت: «با نگاه حمایتی به دوومیدانی بوشهر و البته ایران کمک خواهم کرد و معتقد هستم که سرمایه گذاری در ورزش پایه و مادر اهمیت بالایی دارد و این مهم به توسعه ورزش قهرمانی در بوشهر به منظور توسعه آن کمک شایانی خواهد کرد.»